Koruintohimoa kahdessa polvessa | Seinäjoki

Perustimme kultasepänliikkeen vuonna 1988, jolloin olimme jo aviopari. Sysäyksen liikkeen perustamiselle antoivat ammatilliset taitomme, Aimo kultaseppänä ja Päivi taloushallinnon osaajana, sekä suunnaton yrittämisen halu. Siitä lähtien meillä on ollut ilo luoda asiakkaillemme yksilöllisiä ja kestäviä jalometallikoruja. Alusta asti olemme vaalineet korkeaa laatua sekä työskentelyssä että valmistusmateriaaleissa.

Myöhemmin perheyritykseemme liittyi korumuotoilijaksi valmistunut esikoisemme Joona. Hän on tuonut mukanaan nuorekkaita ja piristäviä ideoita, vapaamielistä taiteellisuutta ja nykyteknologiaa. Uuden sukupolven myötä perinteisen käsityön rinnalle olemme ottaneet tietokoneavusteisen 3D-mallinnuksen, CNC-jyrsimen sekä tulostuksen monipuolistamaan ja nopeuttamaan korujen ja esineiden valmistusta.

Korumme kestävät aikaa

Muotoilu, mallinnus, perinteinen käsityötaito ja vankka kokemus yhdessä tekevät koruistamme niin erityisiä. Huolellisesti käsin istutetut jalokivet ovat tae laadusta.

Muu koruvalikoimamme on koostunut lähes kokonaan kotimaisesta designista, jonka muotokieli on puhdasta ja selkeää. Perinteisesti valikoimaamme kuuluvat myös kellot, hopeat, palkinnot sekä lasi- ja lahjatavarat, jotka on valittu huolella tyydyttämään asiakkaidemme toiveita.

Vastuullisuus

Vaalimme korkeaa laatua sekä työskentelyssä että valmistusmateriaaleissa. Perusperiaattemme on, että valmistamamme korut ovat ensiluokkaisia ja kestäviä, ja suorittamamme korjaustyöt parasta mahdollista tasoa. Valtaosa tekemistämme koruista ja esineistä on yksittäiskappaleita.

Pidämme huolen, että jokainen asiakas saa miellyttävän asiointikokemuksen ja hyvää, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.

Valmistamme kaikki korut 100-prosenttisesti kierrätyskullasta. Timantit ja muut jalokivet hankimme luotettavilta kotimaisilta toimittajilta, jotka vakuuttavat myymiensä jalokivien laillisen alkuperän.

Haluatko tietää lisää kultasepänpalveluistamme? Kysy rohkeasti!