Koruintohimoa kahdessa polvessa | Seinäjoki

Vuodesta 1988 alkaen meillä on ollut ilo luoda asiakkaillemme yksilöllisiä, ajattomia ja ennennäkemättömiä jalometallikoruja. Alusta asti olemme vaalineet korkeaa laatua sekä työskentelyssä että valmistusmateriaaleissa. Yhdessä kultasepän kanssa suunniteltu koru on palkinnut henkilökohtaisuudellaan ja siihen sijoitetulla tunteella.

Myöhemmin perheyrityksemme on saanut uuden jäsenen, korumuotoilijaksi valmistuneen esikoisemme. Hän on tuonut mukanaan raikkaita ajatuksia, vapaamielistä taiteellisuutta ja nykyteknologiaa. Uuden sukupolven myötä perinteisen käsityön rinnalle on noussut tietokoneavusteinen 3D-mallinnus ja CNC-jyrsin monipuolistamaan ja nopeuttamaan korujen ja esineiden valmistusta.

Korumme kestävät aikaa

Muotoilu, mallinnus, perinteinen käsityötaito ja vankka kokemus yhdessä tekevät koruistamme niin erityisiä. Huolellisesti käsin istutetut jalokivet ovat tae laadusta. Inspiroidumme luonnon ainutlaatuisesta kauneudesta ja mahdollisuudesta luoda jotakin, joka kestää ikuisesti.

Muu koruvalikoimamme on koostunut lähes kokonaan kotimaisesta designista, jonka muotokieli on puhdasta ja selkeää. Suosimme myös kansainvälisiä koruja, jotka edustavat puhtaita linjoja ja luovat ajattoman ja yksinkertaisen design-estetiikan. Perinteisesti valikoimaamme kuuluvat myös kellot, hopeat, palkinnot sekä lasi- ja lahjatavarat, jotka on valittu huolella tyydyttämään asiakkaidemme toiveita.

Haluatko tietää lisää kultasepänpalveluistamme? Kysy rohkeasti!