Liikelahjat ja palkinnot | Seinäjoki

Kultaseppä Hanhiniemeltä hankit korujen ja kellojen lisäksi myös palkintopokaalit, mitalit ja erilaiset liikelahjat. Avustamme valitsemaan sopivat palkinnot ja lahjat pitkällä kokemuksella.

Yrityslahjat

Liike-elämässä tulee usein tarve muistaa asiakkaita, työntekijöitä tai esimiehiä sopivalla lahjalla. Näihin tilanteisiin tarjoamme laadukkaat yrityslahjat. Kultasepänliikkeessämme on tarjolla miesten ja naisten korujen ja kellojen lisäksi esimerkiksi lompakoita, joten sopiva lahja löytyy moneen makuun. Mielestämme paras liikelahja on käytettävä ja kestävä, mutta kaunis. Lahjan tulee kestää ajan hammasta, jolloin se muistuttaa sen antajasta mahdollisimman pitkään.

Palkinnot

Mikä onkaan takan reunalla tai kirjahyllyssä vaikuttavampi ilmestys, kuin komea palkintopokaali? Tai kiiltelevä mitali seinällä muistuttamassa menestymisestä omassa bravuurilajissa? Kultaseppä Hanhiniemeltä löydät palkinnot pokaaleista mitaleihin ja saat ne mukaasi kätevästi kaiverruksineen. Tule ja valitse tarkoitukseesi sopivin palkinto hyllystämme.

Tervetuloa liikelahja- ja palkintokaupoille Seinäjoen keskustaan!

Jos haluat kysyä tuotteistamme tai palveluistamme, ota yhteyttä!