Kello- ja kultasepänliike | Seinäjoki

Kultaseppä Hanhiniemi on palveleva kultaseppäsi Seinäjoella. Palvelemme asiakkaita joustavasti ympäri Suomen aina Tamperetta, Turkua ja Helsinkiä myöden. 

Edustamme laadukkaita kotimaisia ja kansainvälisiä korumerkkejä. Erityisesti timanttisormusmallistomme on laaja ja monipuolinen. Myös kellot kuuluvat perinteisesti tuotevalikoimaamme. Muistamisen arvoisiin juhlahetkiin tarjoamme erilaisia lahjaesineitä, kuten kotimaista laatuhopeaa, upeasti hiottuja kristalliesineitä sekä tinaisia lahja- ja käyttöesineitä. Meiltä saat myös näyttävät palkinnot kaikenlaisiin tilanteisiin!

Meiltä löydät mm. seuraavat tuotemerkit:

Korujen suunnittelu ja valmistus

Asiantuntevat kultaseppämme ja korumuotoilijamme suunnittelevat yhdessä kanssasi korut ja esineet toivomustesi mukaan. Valmistamme tuotteet huolellisesti käsityönä. Perinteisen kultasepäntyön rinnalle olemme ottaneet 3D-mallinnuksen monipuolistamaan korujen ja esineiden suunnittelua.

Jos sinulla on ajatus esimerkiksi unelmiesi vihkisormuksesta me suunnittelemme ja valmistamme juuri sellaisen sormuksen kuin sinä haluat. Suunnitteluvaiheessa pääset itse vaikuttamaan valmistukseen kuten sormuksen rungon muotoon ja käytettävien timanttien kokoon. Viimeistelemme jokaisen valmistamamme sormuksen ja korun käsityönä vastaamaan tiukkoja laatukriteereitämme.

Sormusten ja korujen kaiverrus

Korun ja lahjaesineen kruunaa kaunis ja kestävä kaiverrus. Meiltä saat käsin- ja konekaiverrukset sormuksiin, koruihin ja esineisiin. Palveluihimme kuuluvat myös lasikaiverrukset.

Korujen ja esineiden korjaus

Teemme monenlaisia korujen korjaus- ja muutostöitä. Saat korjauksista ja muutoksista aina arvion ennen työn aloittamista.

Sormuksen pienentäminen ja suurentaminen

Elämäntilanteen muutokset tai muut tapahtumat saattavat johtaa siihen, että sormuksen kokoa täytyy muuttaa. Meillä teetät niin pienet kuin suuretkin sormusten koon muutokset. Palveluun kuuluvat myös sormuksen kevyt kiillotus ja pesu.

Kellohuolto

Tarjoamme pariston vaihdot kaikkiin kelloihin. Huollamme myös kellojen koneistot ja rannekkeet. Tuo kellosi meille perushuoltoon, niin pysyt ajan tasalla!

Valtuutettu Polar-sykemittarien huolto

Kultaseppä Hanhiniemi on Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopiste Seinäjoella. Polar suosittelee, että kaikkien heidän sykemittariensa huoltotoimenpiteet tehdään Polar Electro Oy:ssä tai sen valtuuttamissa huoltopisteissä, kuten meillä. Näin varmistut, että esimerkiksi takuuaikana tehtävät huoltotoimenpiteet eivät vaikuta takuun voimassaoloon. Huollossamme sykemittarillesi tehdään täydellinen Polar-huoltotesti.

Meiltä löydät myös kaikki varaosat Polar-sykemittariisi ja lähettimeesi.

Tuo Polar-sykemittarisi meille huoltoon!

Kysyttävää palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä!