Kello- ja kultasepänliike | Seinäjoki

Kultaseppä Hanhiniemi on palveleva kultaseppäsi Seinäjoella. Palvelemme asiakkaita joustavasti ympäri Suomen aina Tamperetta, Turkua, Helsinkiä ja Inaria myöden. 

Edustamme sekä kotimaisia että ulkomaisia koruja, jotka olemme huolellisesti valinneet myyntiin vastaamaan tarkkoja laatukriteereitämme. Erityisesti timanttisormusmallistomme on laaja ja monipuolinen. Myös kellot kuuluvat perinteisesti tuotevalikoimaamme. Muistamisen arvoisiin juhlahetkiin tarjoamme erilaisia lahjaesineitä, kuten kotimaista laatuhopeaa, upeasti hiottuja kristalliesineitä sekä tinaisia lahja- ja käyttöesineitä. Meiltä saat näyttävät palkinnot kaikenlaisiin palkitsemistilanteisiin. Olemme myös Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopiste.

Korujen suunnittelu ja valmistus

Asiantuntevat kultaseppämme ja korumuotoilijamme suunnittelevat yhdessä kanssasi korut ja esineet toiveidesi mukaan. Valmistamme ne perinteistä käsityötaitoa kunnioittaen. Käytössämme olevat 3D-mallinnus, CNC-jyrsin ja tulostin helpottavat, nopeuttavat ja monipuolistavat suunnittelua ja työtä. Erittäin vaativienkin muotojen toteutus on mahdollista.

Juuri sinun toiveesi on tärkeä inspiraation lähde kun ryhdymme suunnittelemaan esimerkiksi unelmiesi vihkisormusta. Suunnitteluvaiheessa voit itse valita sormuksen rungon muodon, käytettävät jalokivet ja niiden istutustyylin. Mallinnusvaiheessa sinulla on mahdollisuus nähdä valokuvantarkka kuva tai animaatio sormuksesta 3D-suunnitteluohjelman avulla, jolloin voit vielä vaikuttaa sen yksityiskohtiin tai muuttaa täysin sen ulkonäköä.

Viimeistelemme käsityönä jokaisen valmistamamme korun vastaamaan tiukkoja laatukriteereitämme.

Sormusten ym. korujen ja esineiden kaiverrukset

Korun ja lahjaesineen viimeistelee kaunis ja kestävä kaiverrus. Meiltä saat käsin- ja konekaiverrukset sormuksiin, koruihin ja esineisiin. Palveluihimme kuuluvat myös lasikaiverrukset.

Korujen ja esineiden korjaus

Teemme monenlaisia korujen ja esineiden korjaus- ja muutostöitä. Saat korjauksista ja muutoksista aina arvion ennen työn aloittamista.

Sormuksen pienentäminen ja suurentaminen

Palveluihimme kuuluvat sormuksen koon muuttaminen joko pienemmäksi tai suuremmaksi. Pienet kokojen muutokset tehdään koneellisesti joko supistamalla tai venyttämällä. Suuremmat ja vaativammat muutokset sekä kivellisten sormusten kokojen muutokset suoritetaan kultasepän käsityönä. Palveluun kuuluvat myös sormuksen kevyt kiillotus ja pesu. Annamme arvion muutostyöstä ja hinnasta.

Kellohuolto

Vaihdamme paristot kaikkiin kelloihin, myös kultaisiin rannekelloihin. Suoritamme perushuollot ja yleiskorjaukset sekä ranne- että seinäkellojen koneistoille. 

Valtuutettu Polar-sykemittarien huolto

Olemme Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopiste Seinäjoella. Polar suosittelee, että kaikkien Polar-sykemittarien huoltotoimenpiteet tehdään Polar Electro Oy:ssä tai sen valtuuttamissa huoltopisteissä. Näin varmistut, että esimerkiksi takuuaikana tehtävät huoltotoimenpiteet eivät vaikuta takuun voimassaoloon. Huollossamme sykemittarillesi tehdään täydellinen Polar-huoltotesti.

Meiltä saat myös varaosat Polar-sykemittariisi ja lähettimeesi.

Kysyttävää palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä!