Suunnittelu yhdessä asiantuntevan kultasepän kanssa

Korun tai esineen valmistuksen ensimmäinen vaihe on keskustella ja kuunnella toiveitasi. Mikäli asioit paikan päällä luonnostelemme ehdotuksesi paperille ja käymme yksityiskohtaisesti läpi materiaalivaihtoehdot ja jalokivien istutustyylit. Valitsemme yhdessä budjettiisi sopivat jalometallit ja -kivet. Opastamme valinnoissasi vankalla kokemuksella.

Korun tai esineen teettäminen mielletään usein kalliiksi ja aikaa vieväksi. Koska hankimme raaka-aineet suoraan toimittajilta, pysyy tuotteen hinta kohtuullisena useiden välikäsien jäädessä pois toimitusketjusta. Käyttämämme 3D-teknologia nopeuttaa valmistusprosessia.

Suunnittelu kanssamme sujuu myös sähköpostitse ja puhelimitse.

3D-mallinnus mullistaa korujen muodot

Käytössämme ovat modernia teknologiaa edustavat tietokoneavusteiset 3D-mallinnus, CNC-jyrsin ja tulostin, jotka monipuolistavat ja nopeuttavat korujen ja esineiden valmistusta. Enää ei ole rajoituksia sille, mitä on mahdollista toteuttaa, vaan voimme täyttää lähes kaikki vaativimmatkin toiveet.

Mallinnusvaiheessa sinulla on mahdollisuus nähdä valokuvantarkka kuva tai animaatio tuotteesta 3D-suunnitteluohjelman avulla, jolloin voidaan vielä vaikuttaa sen yksityiskohtiin tai muuttaa täysin sen ulkonäköä.

Luonnoksesta valmiiksi koruksi

Kun 3D-luonnos on valmis, siitä jyrsitään CNC-jyrsimellä tai tulostetaan aidon kokoinen ja muotoinen vahamalli, josta tehdään kipsimuotti. Vaha sulatetaan, valutetaan pois ja tilalle valetaan haluttua metallia.

Teknologia ei ole sulkenut pois käsityötä. Viimeistelemme valetut tuotteet hiomalla, kiillottamalla, kaivertamalla ja istuttamalla jalokivet käsityönä.

Valmistamme kaikki korut 100-prosenttisesti kierrätyskullasta. Timantit ja muut jalokivet hankimme luotettavilta kotimaisilta toimittajilta, jotka vakuuttavat myymiensä jalokivien laillisen alkuperän.

Kysyttävää korujen valmistuksesta? Ota rohkeasti yhteyttä!

Meillä valmistettuja koruja