Kultaseppä Hanhiniemi

Asiantuntevaa kultasepänpalvelua | Seinäjoki

Kultaseppä Hanhiniemi on vuodesta 1988 alkaen toiminut perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita kultasepän palveluita Seinäjoella. Palvelemme asiakkaitamme Seinäjoen ja lähikaupunkien lisäksi myös ympäri Suomen aina Tamperetta, Turkua, Helsinkiä ja Inaria myöden.

Palveluihimme kuuluvat korujen ja lahjaesineiden suunnittelu ja valmistus asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lähes kaikki valmistamamme korut ja esineet ovat yksittäiskappaleita. Korjaamme koruja ja esineitä sekä entisöimme vanhoja koruja ja muokkaamme vanhoista uusia.

Käyttämättömiksi jääneet kultakorut ja timantit toimivat maksuvälineenä kun ostat meiltä tuotteita tai korjautat tai teetät uuden korun. Ylimääräisiksi jääneet jalometallikorut voidaan myös hyödyntää uusien valmistuksessa. Korut sulatetaan ja valetaan muottiin, jonka jälkeen materiaalia voidaan jatkojalostaa ja totetuttaa toiveidesi mukainen koru.

Voit myös myydä käyttämättömät korusi meille romukultana ja –hopeana. Punnitsemme korusi, arvioimme päivän hinnan ja hyvitämme rahana.

Teemme kone- ja käsinkaiverruksia sekä lasikaiverruksia.
Valikoimissamme on kotimaisten valmistajien laadukkaita koruja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima lahjaesineitä ja kelloja. Kultaseppä Hanhiniemi on myös Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopaikka.

Kokenutta kultaseppää vailla? Ota yhteyttä jo tänään!