Korujen ja kellojen korjaus ja huolto | Seinäjoki

Teemme korujen ja kellojen korjaukset ja huollot kokemuksella ja ammattitaidolla. Yleisimpiä korjaustoimenpiteitä ovat sormuksien oikaisut, katkenneiden ketjujen ja riipuslenkkien juotokset, kivien istutukset, korvakorujen tappien ja koukkujen juotokset, sormuksien yhteenjuotokset sekä helminauhojen punonta.

Kelloseppämme huoltaa sekä ranne- että seinäkellot. Kellojen paristonvaihdot onnistuvat nopeasti, samoin rannekellojen metallirannekkeiden lyhentämiset. 

Muutostyöt koruihin

Jos lahjaksi tai perinnöksi saatu koru ei miellytä sellaisenaan tai kauan käytetty koru ei enää vastaa ajan vaatimuksia, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Me suunnittelemme korun uudistuksen ja muutostyön kanssasi. Koruun voidaan esimerkiksi istuttaa jalokiviä tai lisätä uusia elementtejä. Käytössä kuluneiden timanttisormuksien rungot ja istutussarjat on mahdollista uusia ja istuttaa samat timantit niihin uudelleen.

Käyttämättömiksi jääneet kultakorut pystytään hyödyntämään uusien valmistuksessa. Korut sulatetaan ja valetaan muottiin, jonka jälkeen kultaa voidaan taas jatkojalostaa. Ylimääräisiksi jääneet korut ovat usein aikaisemmilta sukupolvilta perinnöksi saatuja. Vaikka ne sulatetaan ja kullasta muokataan täysin uusi koru, säilyvät mukana silti historia ja tunnearvo.

Meillä onnistuu myös sormuksen koon muuttaminen.